IDS 2017 (Міжнародна стоматологічна виставка)

11111В березні 2017 року у м.Кельн ( Німеччина), пройшла одна з найбільших міжнародних стоматологічних виставок . Ця виставка проводиться кожні 2 роки і є місцем зустрічі і обміну найсучаснішими досягненнями у світі стоматології. В цьому році її відвідали більше 155 000 чоловік зі 157 країн світу. Оскільки лікарі нашої практики завжди використовують сучасні підходи і методи лікування, вони неодмінно беруть участь у таких заходах. Цього разу, прийнявши участь у виставці, вони діляться стоматологічними новинками.

Новинки стоматології 2017

Перш за все варто відмітити вдосконалення технологій і можливостей цифрової стоматології:  CAD-CAM системи,  3-D принтери, інтраоральні та лабораторні сканери. Все це ще раз доводить, що майбутнє стоматології за цифровими технологіями, використання яких дозволяє максимально швидко, комфортно, і, головне, якісно підходити до найскладніших клінічних випадків.

Вражає також стрімкий розвиток в програмному забезпеченні для моделювання ортопедичних конструкцій з подальшим фрезеруванням чи 3-D друком цих робіт.

Чудовою новиною є те, що значно вдосконалились інструменти та технології для високоточної імплантації . Використання навігаційного хірургічного 3-D шаблону - справжній порятунок у випадку тяжких клінічних ситуацій і можливість значно скоротити довготривале лікування!

З'явились нові високоестетичні матеріали для зуботехнічних лабораторій та лікарів.

Ми зажди прагнемо залишатися на гребені світових новинок, тому найкращі досягнення світової стоматології вже впроваджені чи знаходяться  в процесі впровадження в нашому медичному закладі!